Pomôže kurz akademického počúvania zefektívniť výučbu odborného jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave? - Zsapková, Eleonóra
Experimentálny výskum medzi študentami Ekonomickej univerzity v Bratislave zameraný na zistenie východiskového stavu akademického počúvania študentov, ktorí navštevujú prednášky v anglickom jazyku a na identifikáciu faktorov, ktoré ovplyvňujú efektívne vnímanie anglického ekonomického textu. Výsledky prieskumu využité pri príprave kurzu akademického počúvania.