CSR na Slovensku - Lipianska, Júlia
CSR - Spoločenská zodpovednosť firiem, Spoločensky zodpovedné podnikanie - termín zväčša označovaný ako sociálna zodpovednosť podnikov alebo zodpovedné podnikanie. Čo možno dosiahnuť prostredníctvom CSR. CSR v rámci činnosti ZOCR SR - bude sa realizovať v oblastiach: edukačnej, environmentálnej PR, v oblasti samotnej filantropie a v oblasti organizačnej.