Hodnotenie procesu zmien - Adamková, Hana, 1969-
Hodnotenie procesu zmien je dôležitou súčasťou implementácie a riadenia zmien v organizácii. Možno ho realizovať na dvoch úrovniach - hodnotenie efektívnosti priebehu zavádzania zmien, hodnotenie, či zmena priniesla očakávaný účinok - využitie hodnotiacej spätnej väzby. Metódy využívané pri hodnotení. Vzťah pracovníkov k zmenám - štádium odmietnutia, obrany, odloženia, adaptácie, osvojenia.