Postavenie získavania a výberu zamestnancov v systéme personálnych činností - Čepelová, Anna
Získavanie zamestnancov ako proces, ktorého cieľom je zabezpečiť, aby mal podnik včas dostatočný počet vhodných uchádzačov o voľné miesta tak, aby náklady na jednotlivé činnosti tohto procesu boli primerané. Úlohy získavania zamestnancov v tomto procese. Nábor pracovníkov. Význam personálnych činností v podniku.