Hodnotu ochrannej známky je potrebné chrániť - Križan, Martin
Dôvody, prečo zlepšovať identitu ochrannej známky (OZ). Hlavné kategórie hodnoty OZ: znalosť, vnímaná kvalita, vernosť, asociácie viažuce sa k značke. Registrácia OZ. Spôsoby, ako získať ochranu OZ v zahraničí. Ktorá cesta ochrany je najvhodnejšia.