Analýza vplyvu vybraných determinantov kapitálovej štruktúry na vzorke malých a stredných podnikov v Slovenskej republike - Hrabovská, Zuzana
Teoretické prístupy k determinantom a prehľad kapitálovej štruktúry. Špecifikácia analyzovaného modelu na podmienky malých a stredných podnikov v Slovenskej republike. Sumarizácia zistených vplyvov vybraných determinantov kapitálovej štruktúry pre zvolené úrovne zadlženia malých a stredných podnikov v Slovenskej republike.