Privatizace a s ní související utváření corporate governance jakožto důležitý předpoklad úspěšného fungování podniku v České ekonomice - Lebiedzik, Marian
Vyhodnotenie efektívnosti jednotlivých foriem privatizácie, ich špecifickej štruktúry corporate governance, ktorá sa na základe zvoleného typu privatizácie v dotknutých podnikoch vytvorila. Privatizačný proces v českej ekonomike. Teoretický predpoklad českej privatizácie a jej praktický dopad na vytváranie corporate governance.