Goodwill pri podnikových kombináciách a konsolidácii - Fabian, Peter
Zlúčenie, splynutie a rozdelenie spoločnosti podľa Obchodného zákonníka. Medzinárodné účtovné štandardy (IFRS) a spájanie spoločností. Goodwill vykázaný v rámci konsolidovanej účtovnej závierky.