<The> Shapley value - review of different concepts in examples - Mielcová, Elena
Prezentácia rôzných prístupov k výpočtu Shapleyho hodnôt pre jednotlivých hráčov a ďalších vlastností týkajúcich sa Shapleyho hodnoty. Prehľad základných zápisov týkajúcich sa hier vo forme charakteristickej funkcie a jednoduchých hier, ktoré sa využívajú pre popis volebných situácii. Popis výpočtu Shapley-Shubikového indexu moci, ktorý je aplikáciou Shapleyho hodnoty na množinu jednoduchých volebných hier. Ilustračný príklad.