Nové trendy správania a rozhodovania spotrebiteľa - Gašaj, Michal
Opis najdôležitejších faktorov ovplyvňujúcich spotrebiteľa, nové trendy jeho správania vyvolané zmenou životného štýlu. Jednotlivé tipy a pomenované jednotlivé tipy spotrebiteľa, ktoré vychádzajú z podmienok spotrebiteľských trhov v SR.