Efektívnosť informačných systémov a informačných technológií - Romanová, Anita, 1973-
Všeobecne o efektívnosti informačných systémov a informačných technológií. Výdavky na IS/IT. Klasifikácia výdavkov na IS/IT z hľadiska časového, druhového a aplikačného. Prínosy IS/IT. Ukazovatele prínosu IS/IT. Vývoj požiadaviek na prínosy aplikácie IS/IT.