Zmeny v miestnych daniach platné od 1. 12. 2007 - Mihál, Pavol
Účinnosť novely zákona č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a poplatkoch č. 538/2007. Zmeny, ktoré sa dotýkajú: dane z motorových vozidiel, dane z nehnuteľností a niektorých ostatných druhov miestnych daní.