Vybrané navrhované zmeny v zákone o dani z príjmov - Mihál, Pavol
Posúdenie podstatných aspektov pripravovanej novely zákona č. 595/2003 Z.z. o daniach z príjmov. Zmeny v odpisovaní pohľadávok. Zahrnutie starých záväzkov do základu dane. Zrušenie rezerv. Podkapitalizácia. Oslobodenie doktorandských štipendií od dane z príjmu.