Dane a odvody podnikateľských subjektov na Slovensku - Šúbertová, Elena
Daň z príjmov právnických osôb a jej vývoj. Počet právnických osôb na Slovensku v rokoch 1998 - 2005. Daň z príjmov fyzických osôb a jej vývoj. Počet živonostníkov a slobodných povolaní v SR v období rokov 1998 - 2005. Daň z pridanej hodnoty. Vývoj sadzieb DPH v SR. Spotrebné dane. Porovnanie minimálnych sadzieb spotrebných daní z alkoholu v EÚ a SR. Miestne dane. Odvody na zdravotné poistenie. Odvody do Sociálnej poisťovne.