Aplikace nových trendů vyžaduje analýzu - Frey, Petr
Masovému marketingu postupne odzvoní, na rad prichádzajú cielenejšie kombinácie. Z hľadiska marketingovej komunikácie významnou platformou pre spätnú väzbu a interakciu so spotrebiteľmi je consumer generated marketing. Vyvinutá bola metóda inovatívneho marketingu, jej význam.