Marketingové útvary ve výrobních firmách - Pavlů, Dušan
Úvodná časť ku skúmanej tematike. Časť výskumu venovaná posúdeniu postavenia marketingových útvarov vo firmách a analýze kvalifikačných predpokladov ich pracovníkov. Výskum bol uskutočnený na 220 firmách z oblasti strojárenského, elektrotechnického a spotrebného priemyslu po celej ČR.