Charakteristika a aplikácia modelov Activity - Based Costing a Activity - Based Budgeting v plánovacom procese - Sochor, Milan
Moderné postupy tvorby finančného plánu v podniku. Analýza a charakteristika modelov Activity Based Costing a Activity Based Budgeting.