Sú zdravšie alebo ide o marketing ? - Šinková, Terézia
Biopotraviny zaznamenávajú aj v našich končinách nebývalý rozmach. Sú tieto produkty skutočne zdraviu prospešnejšie ako konvenčné výrobky ? Vedecké výsledky, mylné domnienky. Kvalita a bezpečnosť. Nové trendy vo výžive. Legislatíva.