Využitie porovnávacích metód ohodnotenia v podmienkach Slovenskej republiky - Kardoš, Peter
Aplikácia porovnávacích metód používaných v zahraničí, ktoré patria medzi metódy s najvyššou vypovedacou schopnosťou, na slovenské podmienky. Ohodnotenie podniku ako celku. Charakteristika porovnávacích metód. Výhody a nevýhody využitia metód založených na trhovom prístupe. Porovnanie s podobnými podnikmi, ktorých hodnota je známa. Odvodenie hodnoty podniku z porovnateľných transakcií. Úprava podnikateľskej metódy v SR. Praktické využitie porovnávacej metódy v SR.