Finančná výkonnosť v kontexte inflácie - Hvastová, Jozefína, 1969-
Hodnotenie finančnej výkonnosti podnikov. Charakteristika účtovných systémov. Analýza finančnej výkonnosti. Prírastok zisku. Prevádzková návratnosť investícií. Celková návratnosť investícií. Pomer hmotných aktív. Udržateľné tempo rastu.