Hodnotenie bonity odberateľov - Melicheríková, Zuzana
Hodnotenie bonity odberateľa ako nevyhnutný predpoklad predchádzania vzniku pohľadávok po lehote splatnosti a platobnej neschopnosti. Posudzovanie odberateľa na základe informácií z rôznych zdrojov. Internetové adresy na získavanie podnikových informácií. Získavanie informácií o odberateľovi na obchodnom úseku, finančnom úseku, alebo od kredit-manažéra. Pravidelné a permanentné preverovanie bonity.