Systém strategického pozorovania a jeho aplikácia pri riadení ľudských zdrojov v podniku - Demjanová, Lucia, 1981-
Formalizovaný a neformalizovaný systém strategického pozorovania a jeho možná aplikácia pri riadení ľudských zdrojov v podniku. Stanovenie objektu monitorovania. Subjekt monitorovania. Priebeh monitorovania prostredia. Sila vplyvu faktorov externého prostredia na riadenie ľudských zdrojov. Dotazníky.