Statický a dynamický pohľad na bilanciu v súčasnom účtovníctve - Feketeová, Renáta, 1974-
Charakteristika účtovníctva. Bilancia a bilančné teórie. Bilančné teórie. Statická a dynamická funkcia bilancie. Oceňovanie vo vzťahu k bilancii. Základné úlohy oceňovacieho procesu. Oceňovacie modely pre bilančné ocenenie aktív a pasív. Statický a dynamický pohľad na bilanciu. Štvorbilančný systém.