Účtovníctvo verejného sektora v kontexte medzinárodnej harmonizácie - Kicová, Marianna
Inštitúcie v oblasti harmonizácie účtovníctva verejného sektora. Medzinárodná federácia účtovníkov. Základné dokumenty vydávané inštitúciami v oblasti harmonizácie účtovníctva verejného sektora. Medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor.