Úspešnosť absolventov vysokých škôl na trhu práce - Dubovická, Lenka
Porovnanie nezamestnanosti absolventov slovenských a českých vysokých škôl a univerzít. Príčiny, ale aj možné riešenia daného stavu, najmä z pohľadu poskytovania ekonomického vzdelávania v košickom regióne. Úlohy vysokých škôl pri znižovaní neúspešnosti absolventov na trhu práce.