Implementácia e-learningu vo vyučovaní cudzích jazykov na PHF EU Košice - Kokošková, Silvia
O projekte Podpora a zavedenie nových foriem vzdelávania, realizovanom na PHF v Košiciach. Definovanie e-learningu vo vyučovaní cudzieho jazyka. Možnosti využitia e-learningu vo vyučovaní cudzích jazykov, výhody.