Platobná morálka v kontexte strategického rozhodovania v podniku - Demjanová, Lucia, 1981-
Platobná morálka ako faktor podnikateľského prostredia. Platobná morálka vo vzťahu k finančnému a strategickému manažmentu. Platobná morálka slovenských podnikov z pohľadu niektorých medzinárodne pôsobiacich ratingových agentúr.