Pokles záujmu o dlhové financovanie v podnikoch SR a jeho príčiny - Hyránek, Eduard, 1955-
Príspevok je deskripciou zmien v spôsobe financovania rozvoja slovenských podnikov z hľadiska zdrojov. Dokumentuje a grafickou analýzou ilustruje postupný prechod z dlhového financovania na financovanie z vlastných zdrojov z dôvodu prílevu zahraničného kapitálu do slovenských podnikov. Dôsledky v bankovej sfére.