Balanced Scorecard a jej realizácia v podnikovej praxi - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Problematika implementácie stratégie v podniku. Podstata metódy Balanced Scorecard. Tvorba a štruktúra BSC. Prieskum na vzorke priemyselných a dopravných podnikov v SR. Výsledky preiskumu.