Spôsoby hodnotenia kvality vedeckovýskumnej práce učiteľov, univerzít, vedeckých článkov a časopisov - Vasilová, Michaela
Súčasný systém hodnotenia kvality článkov a vedeckých časopisov, návrh vhodnejšieho prístupu pre ich objektivizovanie. Hodnotenie kvality vedeckých článkov systémom "peer review". Problematika hodnotenia kvality vedeckých článkov a vedeckých časopisov. "Impact factor" a "factorprestige". Návrh váženého impact faktora a iných bibliometrických ukazovateľov. Hodnotenie vedeckých výstupov univerzít a vedeckých pracovníkov.