[Skriptá - Reálie rusky hovoriacich krajín a Slovenska] - Dulebová, Irina
Recenzia na učebnú pomôcku venovanú študentom študujúcim ruský jazyk na vysokých školách ekonomického zamerania. Učebnica obsahuje tieto témy: Geografia Ruska a Slovenska, Politické systémy, Súčasné systémy vzdelávania v rusky hovoriacich krajinách, Finančné a bankové systémy, Historický pohľad, Rusko a Európska únia. Posledná kapitola je venovaná štátnemu usporiadaniu, štátnym sviatkom a iným zaujímavým témam.