Analýza časového radu počtu študentov na vysokých školách - Megyesiová, Silvia, 1969-
Elementárna analýza časových radov. Prezentácia vývoja počtu študentov na VŚ. Grafická a regresná analýza počtu vysokoškolských študentov. Stúpajúci záujem študentov absolvovať štúdium na ekonomických fakultách. Silný rast počtu študujúcich na vysokých školách, v dôsledku čoho sa zlepšuje vzdelanostná štruktúra obyvateľstva Slovenska a zlepšuje tak možnosti absolventov uplatniť sa na trhu práce.