Pracovný pomer na kratší pracovný čas - Indrišek, Štefan
Dohodnutie kratšieho pracovného času podľa novely Zákonníka práce účinnej od 1.9. 2007. Dovolenka pri kratšom pracovnom čase. Skončenie pracovného pomeru dohodnutého na kratší pracovný čas. Odstupné a odchodné pri skončení pracovného pomeru dohodnutého na kratší pracovný čas.