"<The> Communication value added" - diagnostika hodnoty IR - komunikácie pre burzové podniky prostredníctvom internetu - Užík, Martin
Communication value added ako zvýšenie hodnoty podniku pre akcionárov komunikáciou dôležitých informácií. Analýza významu elektronickej komunikácie cez internet v podnikateľskom sektore. Hodnota komunikácie. Získavanie trhovej dôvery prostredníctvom komunikácie. Regresná analýza volatility a kvality komunikácie.