Oznamovacia povinnosť audítora o neobvyklých transakciách - Krišková, Petra, 1981-
Povinnosti audítora v zmysle etického kódexu. Podklad pri posudzovaní podvodu - Medzinárodný audítorský štandard 240 - Zodpovednosť audítora za posudzovanie podvodu pri audite finančných výkazov a 260 - Informovanie osôb poverených spravovaním o otázkach auditu. Schopnosť audítora odhaliť podvod. Signály naznačujúce existenciu podvodu.