Medali Puškina v dostojnych rukach - Dulebová, Irina
V marci 2007 boli Katarína Strelková ( vedúca katedry slovanských jazykov na Ekonomickej univerzite v Bratislave) a Ľubomír Feldek ( básnik a prekladateľ) ocenení Puškinovou medajlou. Medajla sa odovzdáva za zásluhy v upevnení a šírení rusko - slovenských vzťahov v kultúre.