Effektive Kommunikation in den Geschäftsverhandlungen - Ondrčková, Eva
Prezentácia pripravovanej publikácie "Obchodné rokovania v nemčine a angličtine", ktorá zahŕňa teóriu a prax obchodných rokovaní.