I. Iľf - pisateľ i fotograf - Dulebová, Irina
Informácia o prezentácii kníh autorov Iľfa a Petrova, ktoré boli vydané v slovenskom jazyku v období rokov 2001-2006 na Slovensku. Prezentácia sa konala v Ruskom centre vedy a kultúry v Bratislave. Po prezentácii odznela informácia o výstave kópií forografií I. Iľfa, ktoré pochádzali z rodinného archívu.