New managerial profile: knowledge based approach - Bajzíková, Ľubica
Znalostná spločnosť a ľudský kapitál. Ľudský kapitál pre znalostnú spoločnosť v SR. Manažérske kompetencie v slovenských spoločnostiach a znalostná spoločnosť.