Model optimálneho zadlženia podniku - Závarská, Zuzana
Teórie kapitálovej štruktúry podniku. Základné východisko pri tvorbe modelu. Pyramídový rozklad sústavy finančných ukazovateľov. Funkcia výkonnosti podniku meranej prostredníctvom ROE.