Výkonnosť strategických podnikov - Dubovická, Lenka
Konflikt záujmov v strategickom podniku. Organizačný vývoj strategického podniku. Typické črty strategického podniku. Meranie výkonnosti strategických podnikov. Využívanie finančných mier výkonnosti. Využívanie nefinančných mier výkonnosti.