Eurouniálne právne normy na reguláciu mobility a ochranu trhu práce - Bartl, Jaroslav
Riešenie dlhodobého pobytu osôb z tretích krajín v členských štátoch Euroúnie. Rozšírenie schengenského priestoru. Východiská smernice Rady 2003/109/ES. Vybrané ustanovenia eurosmernice. Eurouznesenie o prechodnom režime.