Využívanie biomasy ako čistého energetického zdroja - Bartl, Jaroslav
Aktuálnosť hrozby celosvetovej energetickej krízy. Vplyv situácie na vznik konsenzu v medzinárodnej spolupráci. Biomasa najperspektívnejší obnoviteľný zdroj energie. Poznatky a skúsenosti z Rakúska v oblasti využívania obnoviteľných zdrojov energie.