Niektoré otázky formovania kapitálovej štruktúry podnikov SR - Bobáková, Viktória
Kapitálová štruktúra malých a stredných podnikov v SR. Analýza vplyvu veľkosti podniku, ziskovosti, štruktúry aktív, rastových príležitostí arizika ako nezávislých premenných na závislú premennú (zadĺženie) prostredníctvom multikriteriálnej regresnej analýzy.