Inovácie ako nástroj konkurencieschopnosti - Bobáková, Viktória
Slabá inovatívnosť slovenských podnikov. Nevyhnutnosť podpory vedy a výskumu. Hrubé domáce výdavky na výskum a vývoj v percentách z HDP v krajinách Európskej únie. Podpora inovačných aktivít v Slovenskej republike. Príčiny slabej inovatívnosti podnikov v SR.