Využívanie aplikácie SAS Enterprise Guide v procese výučby štatistických predmetov - Megyesiová, Silvia, 1969-
Používanie profesionálneho štatistického softvére sa stalo neoddeliteľnou súčasťou procesu výučby štatistiky na EU v Bratislave. V súčasnosti používaná aplikácia SAS Enterprise Guide ponúka vyučujúcim, ako aj študentom širokú škálu štatistických analýz. Jednoduchá manipulácia a rýchla ponuka výstupov, ktoré je možné získať v rôznych formátoch, si zaistila obľubu u študentov.