Možnosti rozvoja Košického regiónu na základe partnerstva verejného a súkromného sektora - Zoričáková, Viera, 1960-
Charakteristika Košického regiónu. Partnerstvo verejného a súkromného sektora - prínosy a riziká. Možnosti využitia partnerstva verejného a súkromného sektora v Košickom regióne.