Konflikty na pracovisku - Šimková, Helena
Širšie chápanie konfliktu a stresu. Vznik konfliktov. Konflikt ako podpora inovácie a tvorivosti. Stagnácie eliminácie konfliktov. Medziľudské vzťahy a riešenie stresových situácií.