Virtuálne siete z pohľadu outsourcingu a offshoringu - Materák, Milan
Základná myšlienka offshoringu a outsourcingu. Virtuálne siete. Byrokratická a maticová organizačná štruktúra firmy. Virtuálna organizačná štruktúra firmy. Interná, stabilná a dynamická sieť.