Bolonskie trebovania v praktike prepodovania RKI v vuzach Evropy. Obščije trebovania - obščije učebniki - Strelková, Katarína
Recenzia na učebnicu v ruskom jazyku od autorky Zoje Fodor vydanú pod názvom Delovyje kontakty (Obchodné vzťahy). Učebnica je určená pre študentov ruského jazyka na odborných vysokých školách.